This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? / Privacy
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

drag & drop not working when tooltip displayed

 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC8.0x bug reports (English) Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
GammelBert
Member
Member


Joined: 21 Feb 2007
Posts: 109
Location: Germany

PostPosted: Mon Dec 16, 2013 11:31 pm    Post subject: drag & drop not working when tooltip displayed Reply with quote

When I move the mouse over a file with truncated name a tooltip is displayed with the full name. Then when I drag the file I can't drop it on another application's window. I can drop it only within the TC window.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
HolgerK
Power Member
Power Member


Joined: 26 Jan 2006
Posts: 4804
Location: Europe, Aachen

PostPosted: Tue Dec 17, 2013 3:59 am    Post subject: Reply with quote

Could it be that the other application is running elevated ("As administrator")?

Regards
Holger
_________________
Make our planet great again
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
GammelBert
Member
Member


Joined: 21 Feb 2007
Posts: 109
Location: Germany

PostPosted: Tue Dec 17, 2013 7:05 am    Post subject: Reply with quote

No.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 35725
Location: Switzerland

PostPosted: Tue Dec 17, 2013 11:25 am    Post subject: Reply with quote

Confirmed, thanks!
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 35725
Location: Switzerland

PostPosted: Wed Dec 18, 2013 11:17 am    Post subject: Reply with quote

This has been fixed in TC 8.50 beta 13 (64-bit only).
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC8.0x bug reports (English) All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Imprint/Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH
Privacy Policy | Datenschutzerklärung | Politique de Confidentialité

Using phpBB © phpBB Group