This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? 
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

tcmadmin is no longer work
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC7.5x(a) final bug reports (English) Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Horst.Epp
Power Member
Power Member


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 2695
Location: Germany

PostPosted: Wed Jun 03, 2015 8:51 am    Post subject: Reply with quote

MVV wrote:
...
I can only repeat my unanswered suggestion regarding starting TC with clean INI.

He already did that according to the answers above.
Back to top
View user's profile Send private message
Dalai
Power Member
Power Member


Joined: 28 Jan 2005
Posts: 5724
Location: Meiningen (Südthüringen)

PostPosted: Wed Jun 03, 2015 9:09 am    Post subject: Reply with quote

MVV wrote:
I can only repeat my unanswered suggestion regarding starting TC with clean INI.

nick7inc wrote:
clean configuration: the same error


Oops, missed the second page and Horst's answer...

Regards
Dalai
_________________
#101164 Personal licence
Athlon X4 880K, 16 GiB RAM, Gigabyte F2A88X-D3HP, Win7 x64

Plugins: Services2, Startups
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
nick7inc
Junior Member
Junior Member


Joined: 21 Jun 2010
Posts: 22

PostPosted: Wed Jun 03, 2015 9:36 am    Post subject: Reply with quote

2Dalai
I did it before, but found nothing substantial for me. I'll repeat this and can put Procmon.exe's log to pastebin and the link here. But little bit later (not today).
Back to top
View user's profile Send private message
nick7inc
Junior Member
Junior Member


Joined: 21 Jun 2010
Posts: 22

PostPosted: Thu Jun 04, 2015 3:06 am    Post subject: Reply with quote

Here is a Process Monitor log in CVS format (I also have in PML format).
2 Filters used:
Include if Process name is TCMADMIN.EXE
Include if Process name is TOTALCMD.EXE
Back to top
View user's profile Send private message
Dalai
Power Member
Power Member


Joined: 28 Jan 2005
Posts: 5724
Location: Meiningen (Südthüringen)

PostPosted: Thu Jun 04, 2015 5:35 am    Post subject: Reply with quote

Currently, I don't see any (relevant) errors in your log. I suggest you do the following:

  • Unpack the TC setup (including the .cab file) to a different directory where you can write to as user
  • Create a wincmd.ini in this directory and set the following keys
    Code:
    [Configuration]
    UseIniInProgramDir=7

  • Launch totalcmd.exe from that directory and try again
Maybe there's some file from your current TC installation interfering.

Regards
Dalai
_________________
#101164 Personal licence
Athlon X4 880K, 16 GiB RAM, Gigabyte F2A88X-D3HP, Win7 x64

Plugins: Services2, Startups
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
nick7inc
Junior Member
Junior Member


Joined: 21 Jun 2010
Posts: 22

PostPosted: Thu Jun 04, 2015 7:00 am    Post subject: Reply with quote

Image1 Image2
Back to top
View user's profile Send private message
MVV
Power Member
Power Member


Joined: 03 Aug 2008
Posts: 7915
Location: Russian Federation

PostPosted: Thu Jun 04, 2015 7:26 am    Post subject: Reply with quote

Maybe some antiviris or sandbox limits TC rights? Do you have any?
_________________
TCFS2 + TCFS2Tools: Full-screen mode for TC etc (forum)
TOTALCMD.NET: AskParam, CopyTree, NTLinks, Sudo, VirtualPanel…
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
nick7inc
Junior Member
Junior Member


Joined: 21 Jun 2010
Posts: 22

PostPosted: Thu Jun 04, 2015 8:39 am    Post subject: Reply with quote

MVV wrote:
Maybe some antiviris or sandbox limits TC rights? Do you have any?

I have DrWeb 6.0 anti-virus and I already made a try to disable it but this has no effect. I am going to completely remove it to find out.

TC is running as standard application after standard install procedure (no sandbox/portable mode).

It can be also because of some strange system policy (I make no modifications). If only I know what WinAPI call use mr. Ghisler in his program (TC) to start TCMADMIN.EXE (and it's command-line parameters). I have MinGW with C++ compiler. I can try do the same ...
Back to top
View user's profile Send private message
MVV
Power Member
Power Member


Joined: 03 Aug 2008
Posts: 7915
Location: Russian Federation

PostPosted: Thu Jun 04, 2015 8:45 am    Post subject: Reply with quote

TC uses CreateProcess or ShellExecute[Ex], there is nothing else to use.
_________________
TCFS2 + TCFS2Tools: Full-screen mode for TC etc (forum)
TOTALCMD.NET: AskParam, CopyTree, NTLinks, Sudo, VirtualPanel…
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC7.5x(a) final bug reports (English) All times are GMT - 6 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH

Using phpBB © 2001-2005 phpBB Group