TXT editor - android verzia

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
miso00
Junior Member
Junior Member
Posts: 4
Joined: 2016-03-07, 19:29 UTC

TXT editor - android verzia

Post by *miso00 » 2016-03-07, 19:38 UTC

Zdravim,
Ked vytvorim v androide txt cez TCM a potom si ho dam do PC s Win7 tak notepad mi cely txt subor zobrazi v jednom riadku aj ked ma txt subor viac riadkov. Neporadite mi niekto co spravit aby mi to zobrazovalo rovnako vo Win notepade aj v android TCM txt editore ? Dakujem.

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11025
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2016-03-07, 20:01 UTC

Ahoj miso00,
Uz si to pisal v teme TXT editor, tak ak by mal niekto odpoved, nech prosim pokracuje tam, podla pravidiel fora sa na tu istu vec nemaju otvarat viacere temy vo viacerych forach.

Hacker (Moderator)
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

miso00
Junior Member
Junior Member
Posts: 4
Joined: 2016-03-07, 19:29 UTC

Post by *miso00 » 2016-03-07, 20:17 UTC

Ospravedlnujem sa za duplicitu. Myslel som ze ak by vedel poradit nejaky Slovak alebo Cech tak mi skor napisu sem.

Post Reply