PassStore 0.61 - Updated to 64-bit (28/11/11)

Discuss and announce Total Commander plugins, addons and other useful tools here, both their usage and their development.

Moderators: Stefan2, white, sheep, Hacker

Post Reply
User avatar
romulous
Senior Member
Senior Member
Posts: 226
Joined: 2003-11-19, 04:10 UTC

Post by *romulous » 2012-09-01, 11:53 UTC

liuxb wrote: All settings are default generated by passstore.
And i tested with this setting below, the problem can be reproduced.
TC is 7.55pb2, OS is XP SP3.
I see the same issue - Win 7 64bit here (TC 8.01 64bit).

User avatar
LonerD
Senior Member
Senior Member
Posts: 292
Joined: 2010-06-19, 20:18 UTC
Location: Donetsk

Post by *LonerD » 2012-09-01, 14:39 UTC

TC 8.01 x32 and x64.
Windows 8 x64 (clean installation without any additional dll-libraries).
PassStore х64 work fine, but PassStore х32 - Error could not load plugin.
Total Commander DreamLair - dream always, think totally, be the commander of you own life.

_92
Junior Member
Junior Member
Posts: 11
Joined: 2012-07-26, 03:00 UTC
Location: ufa russia

Post by *_92 » 2013-01-08, 06:27 UTC

where download version 0.61?

http://www.totalcmd.net/plugring/pass_store.html
here 0.5

iana
Senior Member
Senior Member
Posts: 342
Joined: 2010-07-27, 22:00 UTC

Post by *iana » 2013-01-08, 15:29 UTC

@LonerD
Windows 8 x64 (clean installation without any additional dll-libraries).
PassStore х64 work fine, but PassStore х32 - Error could not load plugin.
PassStore x86 needs vs2005 32bit dll's I guess MS didn't bundle them in 7x64
get the updated version from 2010
Microsoft Visual C++ 2005 Service Pack 1 Redistributable Package ATL Security Update

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14431


@_92
where download version 0.61?

http://www.totalcmd.net/plugring/pass_store.html
here 0.5
Yes the file info says it's 0.5 but open it with a pe viewer and you can see it was compiled on "19.04.2010 23:20:37"
from http://www.totalcmd.net/plugring/pass_store.html

o Version 0.61 20/04/2010
Fixed: No data was saved to xml when using the [New Entry] from inside the folders.
The author didn't update the resource for 0.61 and although it says 0.5 it is 0.61

User avatar
LonerD
Senior Member
Senior Member
Posts: 292
Joined: 2010-06-19, 20:18 UTC
Location: Donetsk

Post by *LonerD » 2013-01-12, 18:06 UTC

PassStore x86 needs vs2005 32bit dll's I guess MS didn't bundle them in 7x64
I understand it.
But maybe better author integrate needed libraries into plugin for portable support.
Total Commander DreamLair - dream always, think totally, be the commander of you own life.

iana
Senior Member
Senior Member
Posts: 342
Joined: 2010-07-27, 22:00 UTC

Post by *iana » 2013-01-13, 02:27 UTC

But maybe better author integrate needed libraries into plugin for portable support.
It's not that difficult he should just recompile with /MT instead of the /MD switch
but as far as I can tell (using FileInfo.wlx and lister) the 64bit dll is also build with the /MD and needs the vc2005 x64 runtime. So Microsoft bundled the 64bit vc2005 runtime but forgot the 32?
And this dll was build with mfc9 I'm not sure if it can be compiled with the /MT switch as the mfc90.dll depends on msvcrt90.dll
According to this http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms235264%28v=vs.90%29.aspx
If you dynamically link your application to the MFC library, you will, at a minimum, have to redistribute Mfc90.dll and Msvcr90.dll
So no there's no way around this, maybe placing those 2 dll's in the plugin (or tc) folder

djorge
Senior Member
Senior Member
Posts: 421
Joined: 2003-07-03, 12:48 UTC
Location: Portugal

Post by *djorge » 2013-01-23, 09:45 UTC

iana wrote:
But maybe better author integrate needed libraries into plugin for portable support.
It's not that difficult he should just recompile with /MT instead of the /MD switch
but as far as I can tell (using FileInfo.wlx and lister) the 64bit dll is also build with the /MD and needs the vc2005 x64 runtime. So Microsoft bundled the 64bit vc2005 runtime but forgot the 32?
And this dll was build with mfc9 I'm not sure if it can be compiled with the /MT switch as the mfc90.dll depends on msvcrt90.dll
According to this http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms235264%28v=vs.90%29.aspx
If you dynamically link your application to the MFC library, you will, at a minimum, have to redistribute Mfc90.dll and Msvcr90.dll
So no there's no way around this, maybe placing those 2 dll's in the plugin (or tc) folder
The dll nightmare!! If i remember, i compiled it with vc 2008. IN the past, i had the goal to remake the plugin with win32 but it uses a component from keepass that depends on mfc. This dll dependency sucks. Even i had problems with dll missing at work and my machine has vs 2005, 2008 dll installed.
______________________
David Jorge
Personal License #117854

_92
Junior Member
Junior Member
Posts: 11
Joined: 2012-07-26, 03:00 UTC
Location: ufa russia

Post by *_92 » 2013-04-16, 02:54 UTC

version 0.61

1
in wine 1.4.1
wfx64 not working
wfx displaying the error after entering the master password
something about the kind of fsfindfirst
and tc falls
files in plugin-dir are: GdiPlus.dll mfc80.dll msvcp80.dll msvcr80.dll Microsoft.VC80.CRT.manifest Microsoft.VC80.MFC.manifest

2
really miss the password export
to import into keepass (ideally)

djorge
Senior Member
Senior Member
Posts: 421
Joined: 2003-07-03, 12:48 UTC
Location: Portugal

Post by *djorge » 2013-04-18, 16:52 UTC

2_92
I never try to the 64 bit version in crossover which is the only place i can test. I even don't know if my version allows it. I don't know how to help you on this one.

I know that the export functionality is very useful but now my time is very limited and i can't promise when i can code it. I will see because it would help me a lot too.
______________________
David Jorge
Personal License #117854

charly_35
Junior Member
Junior Member
Posts: 20
Joined: 2010-03-26, 17:14 UTC
Location: France Rennes 35

Post by *charly_35 » 2017-04-28, 09:53 UTC

Hi,

I have a something strange with this plugin.
If there is the "+" (plus sign) in a password, this one is not typed when I use the "Auto-Type" function.
Is this a bug ? or is there a way to workaround this ?
Tkhs Charles.
Cdlt Charles.

Vizee
Junior Member
Junior Member
Posts: 2
Joined: 2018-01-10, 14:51 UTC

Post by *Vizee » 2018-01-10, 15:02 UTC

I can see that this is a very old tread now but I have problem with PassStore and Windows 10, it does not work at all.

I changed back to W7 to find some password but I have a lot and I don't know how to export them to plain text, is it possible?

Hope for some solotion.

Thanks

User avatar
Horst.Epp
Power Member
Power Member
Posts: 3139
Joined: 2003-02-06, 17:36 UTC
Location: Germany

Post by *Horst.Epp » 2018-01-10, 16:43 UTC

Vizee wrote:I can see that this is a very old tread now but I have problem with PassStore and Windows 10, it does not work at all.

I changed back to W7 to find some password but I have a lot and I don't know how to export them to plain text, is it possible?

Hope for some solotion.

Thanks
You may miss the run-time libraries
but I don't see a benefit to manage passwords in such a plugin
compared with using KeePass.
Windows 10 Home x64 October 2018 Update
Version 1809 (OS Build 17763.194)
TC 9.21a x64 and x86, Everything 1.4.1.921 (x64)

Vizee
Junior Member
Junior Member
Posts: 2
Joined: 2018-01-10, 14:51 UTC

Post by *Vizee » 2018-01-10, 18:49 UTC

Thank you for respond

Well I used it for long time and it have been good for my uses but now I needed to export all passwords so I can find another program. I will test KeePass, seams good.

Regards
Vizee

Post Reply