This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? / Privacy
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

PassStore 0.61 - Updated to 64-bit (28/11/11)
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Plugins and addons: devel.+support (English) Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
romulous
Senior Member
Senior Member


Joined: 18 Nov 2003
Posts: 226

PostPosted: Sat Sep 01, 2012 5:53 am    Post subject: Reply with quote

liuxb wrote:

All settings are default generated by passstore.
And i tested with this setting below, the problem can be reproduced.
TC is 7.55pb2, OS is XP SP3.


I see the same issue - Win 7 64bit here (TC 8.01 64bit).
Back to top
View user's profile Send private message
LonerD
Senior Member
Senior Member


Joined: 19 Jun 2010
Posts: 278
Location: Donetsk

PostPosted: Sat Sep 01, 2012 8:39 am    Post subject: Reply with quote

TC 8.01 x32 and x64.
Windows 8 x64 (clean installation without any additional dll-libraries).
PassStore х64 work fine, but PassStore х32 - Error could not load plugin.
_________________
Total Commander DreamLair - dream always, think totally, be the commander of you own life.
Windows 10 x64 SL English | Total Commander DreamLair pack v2017pre-α (9.0β x32+x64) | AkelPad Lair pack v2017 pre-β (4.9.8 x86)
Back to top
View user's profile Send private message
_92
Junior Member
Junior Member


Joined: 25 Jul 2012
Posts: 11
Location: ufa russia

PostPosted: Tue Jan 08, 2013 12:27 am    Post subject: Reply with quote

where download version 0.61?

http://www.totalcmd.net/plugring/pass_store.html
here 0.5
Back to top
View user's profile Send private message
iana
Senior Member
Senior Member


Joined: 27 Jul 2010
Posts: 342

PostPosted: Tue Jan 08, 2013 9:29 am    Post subject: Reply with quote

@LonerD
Quote:

Windows 8 x64 (clean installation without any additional dll-libraries).
PassStore х64 work fine, but PassStore х32 - Error could not load plugin.

PassStore x86 needs vs2005 32bit dll's I guess MS didn't bundle them in 7x64
get the updated version from 2010
Microsoft Visual C++ 2005 Service Pack 1 Redistributable Package ATL Security Update

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14431


@_92
Quote:
where download version 0.61?

http://www.totalcmd.net/plugring/pass_store.html
here 0.5


Yes the file info says it's 0.5 but open it with a pe viewer and you can see it was compiled on "19.04.2010 23:20:37"
from http://www.totalcmd.net/plugring/pass_store.html
Quote:

o Version 0.61 20/04/2010
Fixed: No data was saved to xml when using the [New Entry] from inside the folders.


The author didn't update the resource for 0.61 and although it says 0.5 it is 0.61
Back to top
View user's profile Send private message
LonerD
Senior Member
Senior Member


Joined: 19 Jun 2010
Posts: 278
Location: Donetsk

PostPosted: Sat Jan 12, 2013 12:06 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
PassStore x86 needs vs2005 32bit dll's I guess MS didn't bundle them in 7x64

I understand it.
But maybe better author integrate needed libraries into plugin for portable support.
_________________
Total Commander DreamLair - dream always, think totally, be the commander of you own life.
Windows 10 x64 SL English | Total Commander DreamLair pack v2017pre-α (9.0β x32+x64) | AkelPad Lair pack v2017 pre-β (4.9.8 x86)
Back to top
View user's profile Send private message
iana
Senior Member
Senior Member


Joined: 27 Jul 2010
Posts: 342

PostPosted: Sat Jan 12, 2013 8:27 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
But maybe better author integrate needed libraries into plugin for portable support.


It's not that difficult he should just recompile with /MT instead of the /MD switch
but as far as I can tell (using FileInfo.wlx and lister) the 64bit dll is also build with the /MD and needs the vc2005 x64 runtime. So Microsoft bundled the 64bit vc2005 runtime but forgot the 32?
And this dll was build with mfc9 I'm not sure if it can be compiled with the /MT switch as the mfc90.dll depends on msvcrt90.dll
According to this http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms235264%28v=vs.90%29.aspx
If you dynamically link your application to the MFC library, you will, at a minimum, have to redistribute Mfc90.dll and Msvcr90.dll
So no there's no way around this, maybe placing those 2 dll's in the plugin (or tc) folder
Back to top
View user's profile Send private message
djorge
Senior Member
Senior Member


Joined: 03 Jul 2003
Posts: 421
Location: Portugal

PostPosted: Wed Jan 23, 2013 3:45 am    Post subject: Reply with quote

iana wrote:
Quote:
But maybe better author integrate needed libraries into plugin for portable support.


It's not that difficult he should just recompile with /MT instead of the /MD switch
but as far as I can tell (using FileInfo.wlx and lister) the 64bit dll is also build with the /MD and needs the vc2005 x64 runtime. So Microsoft bundled the 64bit vc2005 runtime but forgot the 32?
And this dll was build with mfc9 I'm not sure if it can be compiled with the /MT switch as the mfc90.dll depends on msvcrt90.dll
According to this http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms235264%28v=vs.90%29.aspx
If you dynamically link your application to the MFC library, you will, at a minimum, have to redistribute Mfc90.dll and Msvcr90.dll
So no there's no way around this, maybe placing those 2 dll's in the plugin (or tc) folder


The dll nightmare!! If i remember, i compiled it with vc 2008. IN the past, i had the goal to remake the plugin with win32 but it uses a component from keepass that depends on mfc. This dll dependency sucks. Even i had problems with dll missing at work and my machine has vs 2005, 2008 dll installed.
_________________
______________________
David Jorge
Personal License #117854
Back to top
View user's profile Send private message
_92
Junior Member
Junior Member


Joined: 25 Jul 2012
Posts: 11
Location: ufa russia

PostPosted: Mon Apr 15, 2013 8:54 pm    Post subject: Reply with quote

version 0.61

1
in wine 1.4.1
wfx64 not working
wfx displaying the error after entering the master password
something about the kind of fsfindfirst
and tc falls
files in plugin-dir are: GdiPlus.dll mfc80.dll msvcp80.dll msvcr80.dll Microsoft.VC80.CRT.manifest Microsoft.VC80.MFC.manifest

2
really miss the password export
to import into keepass (ideally)
Back to top
View user's profile Send private message
djorge
Senior Member
Senior Member


Joined: 03 Jul 2003
Posts: 421
Location: Portugal

PostPosted: Thu Apr 18, 2013 10:52 am    Post subject: Reply with quote

2_92
I never try to the 64 bit version in crossover which is the only place i can test. I even don't know if my version allows it. I don't know how to help you on this one.

I know that the export functionality is very useful but now my time is very limited and i can't promise when i can code it. I will see because it would help me a lot too.
_________________
______________________
David Jorge
Personal License #117854
Back to top
View user's profile Send private message
charly_35
Junior Member
Junior Member


Joined: 26 Mar 2010
Posts: 20
Location: France Rennes 35

PostPosted: Fri Apr 28, 2017 3:53 am    Post subject: Reply with quote

Hi,

I have a something strange with this plugin.
If there is the "+" (plus sign) in a password, this one is not typed when I use the "Auto-Type" function.
Is this a bug ? or is there a way to workaround this ?
Tkhs Charles.
_________________
Cdlt Charles.
Back to top
View user's profile Send private message
Vizee
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Jan 2018
Posts: 2

PostPosted: Wed Jan 10, 2018 9:02 am    Post subject: Reply with quote

I can see that this is a very old tread now but I have problem with PassStore and Windows 10, it does not work at all.

I changed back to W7 to find some password but I have a lot and I don't know how to export them to plain text, is it possible?

Hope for some solotion.

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
Horst.Epp
Power Member
Power Member


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 2924
Location: Germany

PostPosted: Wed Jan 10, 2018 10:43 am    Post subject: Reply with quote

Vizee wrote:
I can see that this is a very old tread now but I have problem with PassStore and Windows 10, it does not work at all.

I changed back to W7 to find some password but I have a lot and I don't know how to export them to plain text, is it possible?

Hope for some solotion.

Thanks

You may miss the run-time libraries
but I don't see a benefit to manage passwords in such a plugin
compared with using KeePass.
_________________
Windows 10 x64 Version 1803
April 2018 Update (OS Build 17134.112)
TC 9.20rc2 x64 and x86
Back to top
View user's profile Send private message
Vizee
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Jan 2018
Posts: 2

PostPosted: Wed Jan 10, 2018 12:49 pm    Post subject: Reply with quote

Thank you for respond

Well I used it for long time and it have been good for my uses but now I needed to export all passwords so I can find another program. I will test KeePass, seams good.

Regards
Vizee
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Plugins and addons: devel.+support (English) All times are GMT - 6 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Page 17 of 17

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Imprint/Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH
Privacy Policy | Datenschutzerklärung | Politique de Confidentialité

Using phpBB © phpBB Group