Ahojte,
existuje prosím nejaký plugin, alebo má TC zabudovanú funkciu, kedy mám zoznam názvov priečinkov a tieto priečinky potrebujem nájsť v hromade iných priečinkov. V skratke - mám priečinok s názvom 12345 12387 12398... a tieto priečinky potrebujem nájsť v priečinku, ktorý obsahuje 2000 priečinkov s podobnými názvami. Je to možné?
Ďakujem
Vyhľadanie priečinkov na základe zoznamu
Moderator: Hacker
Re: Vyhľadanie priečinkov na základe zoznamu
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Asi som nešpecifikoval presnejšie - potrebujem ich nájsť naraz, pretože ich potrebujem presunúť a nechcem ich presúvať po jednom. Ak zadám do hľadáčiku viac, ako jeden názov, tak mi nenájde nič.
Lukas7,
Nie nie, napisal si to dobre, len ja som ti zle poradil. Ak mas presne nazvy priecinkov, musis ich napisat s bodkou na konci, a ak nemas, tak s hviezdickami, t.j.
alebo
Ked je v zadanom mene medzera, ako napr.
tak TC hlada presny nazov, t.j. priecinok "12345 12387 12398".
Nepytaj sa preco.
HTH
Roman
Nie nie, napisal si to dobre, len ja som ti zle poradil. Ak mas presne nazvy priecinkov, musis ich napisat s bodkou na konci, a ak nemas, tak s hviezdickami, t.j.
Code: Select all
12345. 12387. 12398.
*12345* *12387* *12398*
12345 12387 12398
Nepytaj sa preco.
HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Super, už to ide! Ešte raz ďakujem