[TC10.50rc3 64-bit] Hints for button bars not translated

Please report only one bug per message!

Moderators: Hacker, Stefan2, white

Post Reply
User avatar
white
Power Member
Power Member
Posts: 2617
Joined: 2003-11-19, 08:16 UTC
Location: Netherlands

[TC10.50rc3 64-bit] Hints for button bars not translated

Post by *white »

sylvester78 wrote: 2022-06-23, 06:45 UTC (Translated to English)
Hello,

if you move the mouse over the DEFAULT.BAR or VERTICAL.BAR, information about this is displayed.
It's been an English/German mishmash for a while now.
Whether it was already in RC1, I can't say. From RC2 it is definitely like that.

Image: https://abload.de/img/tcw4khk.png

Is this a bug on my end or does everyone else have it too?
Confirmed for 64-bit only and only for TC10.50rc1-3.
User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 43131
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Re: [TC10.50rc3 64-bit] Hints for button bars not translated

Post by *ghisler(Author) »

Confirmed, thanks.
Author of Total Commander
https://www.ghisler.com
User avatar
petermad
Power Member
Power Member
Posts: 11507
Joined: 2003-02-05, 20:24 UTC
Location: Valsted, Denmark
Contact:

Re: [TC10.50rc3 64-bit] Hints for button bars not translated

Post by *petermad »

I can reproduce it in TC10.50 rc1, rc2 and rc3 but not b8. The translation is taken from the current .mnu file instead of the .inc file.
License #524 (1994)
Danish Total Commander Translator
TC 10.50b7 32+64bit on Win XP 32bit & Win 7, 8.1 & 10 (21H2) 64bit, 'Everything' 1.4.1.1015 (x64)
TC 3.40b2 on Android 6 & 12
Try: TC Extended Menus | TC Languagebar | TC Dark Help | PHSM-Calendar
Post Reply