This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? / Privacy
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Tab Not Working as Expected in Checksum Validation

 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC Behaviour which will not be changed Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
miguelconqueso
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Nov 2009
Posts: 3

PostPosted: Sat Jan 20, 2018 11:54 am    Post subject: Tab Not Working as Expected in Checksum Validation Reply with quote

When validating checksums, I would expect when I hit the tab key from "Close", it would go to "Background" but it doesn't. It seems like the "Background" button isn't a tab stop like it is in other windows. It just cycles from the text to the "Close" button.
Back to top
View user's profile Send private message
elgonzo
Senior Member
Senior Member


Joined: 04 Sep 2013
Posts: 377

PostPosted: Sat Jan 20, 2018 1:24 pm    Post subject: Reply with quote

<snark> The Background button is just a facade without a real function anyway, so it probably makes sense why it can't be reached via TAB. Twisted Evil </end snark>

You might try pressing the "Cursor Right" arrow when the input focus is on the Abort/Close button. This should move the input focus over to that Background button.
_________________
Windows 7 Pro x64 SP1
Back to top
View user's profile Send private message
miguelconqueso
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Nov 2009
Posts: 3

PostPosted: Sat Jan 27, 2018 9:10 pm    Post subject: Reply with quote

I followed the link but maybe I'm just one of those oddballs that uses the Background button all the time, especially when copying large files across my network while I perform other functions.

As far as copying, since I brought it up, the tab key works as expected. It's just the checksum validation "modal" (I quote because it really isn't?, couldn't quite tell from the linked topic) doesn't. It wouldn't be a big deal but I use this functionality a lot.
Back to top
View user's profile Send private message
elgonzo
Senior Member
Senior Member


Joined: 04 Sep 2013
Posts: 377

PostPosted: Sun Jan 28, 2018 3:36 am    Post subject: Reply with quote

miguelconqueso wrote:
As far as copying, since I brought it up, the tab key works as expected. It's just the checksum validation "modal" (I quote because it really isn't?, couldn't quite tell from the linked topic) doesn't. It wouldn't be a big deal but I use this functionality a lot.

No, of course not. The next time you open the CRC validation dialog/window, try treating it like any other ordinary non-modal dialog/window in the world... Wink
(I am a bit confused about whether i understand you correctly or not, because you shouldn't need the internet to to tell you whether a dialog on your screen is modal or not. Confused )
_________________
Windows 7 Pro x64 SP1
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC Behaviour which will not be changed All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Imprint/Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH
Privacy Policy | Datenschutzerklärung | Politique de Confidentialité

Using phpBB © phpBB Group