Multi-Rename Tool: Option for "Auto-load rename results for next step"

Here you can propose new features, make suggestions etc.

Moderators: Hacker, Stefan2, white

Post Reply
Stiltzkin
Member
Member
Posts: 176
Joined: 2004-09-10, 17:15 UTC

Multi-Rename Tool: Option for "Auto-load rename results for next step"

Post by *Stiltzkin »

right now you are left with an empty window after renaming with the multi-rename tool. which is not very useful imho.

for "undo" you should be able to see the previous rename operation, so you have to press f5 anyway.
if you want to continue renaming you have to press f5.

the suggestion would be an option to auto-reload the results after a renaming operation.
User avatar
jinsight
Senior Member
Senior Member
Posts: 205
Joined: 2003-02-25, 19:47 UTC
Location: Wooster, Ohio, USA

Re: Multi-Rename Tool: Option for "Auto-load rename results for next step"

Post by *jinsight »

Support ++
License #1945
Windows 10 Pro x64
Version 21H2 (OS Build 19044.1766)
TC 10.0 x64 and x86, Everything 1.5.0.1315a (x64)
hi5
Senior Member
Senior Member
Posts: 307
Joined: 2012-11-03, 11:35 UTC
Contact:

Re: Multi-Rename Tool: Option for "Auto-load rename results for next step"

Post by *hi5 »

Nice idea, +1
F4MiniMenu - Open selected file(s) from TC in defined editor(s) - A (minimalistic) clone of F4Menu
Source at GitHub (AutoHotkey) - TC Forum thread. TCSyncComments (copy file comments) - Vote: Date/Time poll
Post Reply