This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? / Privacy
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

ZIP or zip (case letters) in archive menu

 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC9.0x bug reports (English) Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Zygus
Junior Member
Junior Member


Joined: 23 Feb 2013
Posts: 20

PostPosted: Wed Oct 18, 2017 6:59 am    Post subject: ZIP or zip (case letters) in archive menu Reply with quote

Well, can't find the exact condition but sometimes, don't know if sources or destination folder names has any meanings, TC sets new archive name with ZIP or zip as extension. Sometimes it start with zip, but choosing "cipher" or "pack as separate folders" or combination of both options makes it to ZIP, then revert to zip then to ZIP again.
It is not something serious, but a little annoying and I think it is very easy to fix. Just set it to zip for any condition (small letters).
Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 35752
Location: Switzerland

PostPosted: Wed Oct 18, 2017 7:20 am    Post subject: Reply with quote

TC uses ZIP if the name of the packed file (in case of one file) is all uppercase, or the name of the packed folder (in case of multiple selected files).
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Zygus
Junior Member
Junior Member


Joined: 23 Feb 2013
Posts: 20

PostPosted: Wed Oct 18, 2017 11:06 pm    Post subject: Reply with quote

ghisler(Author) wrote:
TC uses ZIP if the name of the packed file (in case of one file) is all uppercase, or the name of the packed folder (in case of multiple selected files).


Can't You fixed it to be always ZIP or zip?
Back to top
View user's profile Send private message
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 35752
Location: Switzerland

PostPosted: Thu Oct 19, 2017 4:42 am    Post subject: Reply with quote

No, currently you can't configure that.
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC9.0x bug reports (English) All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Imprint/Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH
Privacy Policy | Datenschutzerklärung | Politique de Confidentialité

Using phpBB © phpBB Group