[9.0a].cab files double drag and drop access violation crash

Please report only one bug per message!

Moderators: white, sheep, Hacker, Stefan2

Post Reply
ilya01
Junior Member
Junior Member
Posts: 15
Joined: 2016-06-26, 13:39 UTC

[9.0a].cab files double drag and drop access violation crash

Post by *ilya01 » 2017-05-04, 15:44 UTC

1. open .cab archive
2. Try to drag and drop file from this archive to the program, which can read this type of file(you cannot drag and drop files from archive so it is useless)
3. Try to drag and drop another any file from opened second tab of TC.
4. Program opens the file successfully
5. Go back to the TC.
6. Bam Bam
---------------------------
Total Commander 9.0a
---------------------------
Access violation.
Access violation
Windows 7 SP1 6.1 (Build 7601), base: 0400000

Please report this error to the Author, with a description
of what you were doing when this error occurred!

Stack trace (x64):413F35
414023 412B6E 40EDFC 86E522 500F60 5075E2 6EF093 6EF760
829990 81E363 4368D9 919381 85C23B 9235CB 76BA9BBD
Press Ctrl+C to copy this report!
Continue execution?
---------------------------
Yes No
---------------------------

ilya01
Junior Member
Junior Member
Posts: 15
Joined: 2016-06-26, 13:39 UTC

Post by *ilya01 » 2017-05-04, 15:57 UTC

.7z also affected

User avatar
sqa_wizard
Power Member
Power Member
Posts: 3381
Joined: 2003-02-06, 11:41 UTC
Location: Germany

Post by *sqa_wizard » 2017-05-04, 21:20 UTC

Works fine here.

Tested with cab and 7z files and TC 9.0a 32 and 64-bit on Win7 x64
#5767 Personal license

ilya01
Junior Member
Junior Member
Posts: 15
Joined: 2016-06-26, 13:39 UTC

Post by *ilya01 » 2017-05-05, 13:50 UTC

sqa_wizard wrote:Works fine here.

Tested with cab and 7z files and TC 9.0a 32 and 64-bit on Win7 x64
You need to whitch to the TC from tray icon click.

ilya01
Junior Member
Junior Member
Posts: 15
Joined: 2016-06-26, 13:39 UTC

Post by *ilya01 » 2017-05-05, 13:51 UTC

I will make short demo video

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 36434
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2017-09-25, 14:38 UTC

This seems to be the same bug as described here:
https://ghisler.ch/board/viewtopic.php?t=48230

It should be fixed in TC 9.10 beta, please test it!
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

Post Reply