Total SQX 2.11 (packer plug-in)

Discuss and announce Total Commander plugins, addons and other useful tools here, both their usage and their development.

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

Post Reply
Skif_off
Member
Member
Posts: 118
Joined: 2013-09-30, 13:13 UTC

Post by *Skif_off »

Unfortunately my English is bad, in a few words:
solving problem
Archive is probably corrupted.
and the following error File not found! on TC x64 (F3/F4/F5 or Alt+F9):
I downloaded archive SQX SDK 2.06 (02/28/2012) and replaced x64 sqx20u.dll (date 09/02/2012 -> 28/02/2012).

User avatar
Lefteous
Power Member
Power Member
Posts: 9460
Joined: 2003-02-09, 01:18 UTC
Location: Germany
Contact:

Post by *Lefteous »

Sorry I really don't understand your problem. Please give a step by step explanation?

Skif_off
Member
Member
Posts: 118
Joined: 2013-09-30, 13:13 UTC

Post by *Skif_off »

TC 8.51 RC1 x64, for example SQX-archive http://lefteous.totalcmd.net/tc/archives/totalsqx/totalsqx_1.0_translation.template.sqx :
double click and select file Translation Hints.txt, click F3 (or F5) and I see error Archive is probably corrupted.. After clock OK I see error TC File not found!. Error is not repeated after updating sqx20u.dll (same version, but a different date).
x86 works without problems.


I translate and found small bug interface:
page General/SQX-Version - 1.1/Extended/Extended ratio options (SQX 1.1) - duplicate lines Executable compression and Multimedia compression, screen http://rghost.ru/53756665/image.png

Skif_off
Member
Member
Posts: 118
Joined: 2013-09-30, 13:13 UTC

Post by *Skif_off »

I think I understood:

SQX-SDK_v206.sqx\history.txt:
2.06.5601

[-] CRC error when extracting archives with text compression (PPMd) and order > 16 (only x64)
Please update sqx20u.dllx64 in plugin.

User avatar
Lefteous
Power Member
Power Member
Posts: 9460
Joined: 2003-02-09, 01:18 UTC
Location: Germany
Contact:

Post by *Lefteous »

2Skif_off
see error Archive is probably corrupted
Yes this is a known error in the outdated SQX library.
page General/SQX-Version - 1.1/Extended/Extended ratio options (SQX 1.1) - duplicate lines Executable compression and Multimedia compression
I can confirm this. Thanks for your report. It will be fixed in the next version.

User avatar
hlloyge
Member
Member
Posts: 120
Joined: 2006-11-02, 23:14 UTC

Post by *hlloyge »

Lefteous wrote:2Skif_off
I can confirm this. Thanks for your report. It will be fixed in the next version.
While you are at it, can you please check what is the reason for not being able to create 32 bit SFX in 64 bit Windows OS? I keep getting an error that it is not supported by my system... you haven't answered my report, last post on page 8, and since then I moved from Windows 7 to Windows 8.1 - same thing.
I am using only 64 bit totalcmd.

User avatar
Lefteous
Power Member
Power Member
Posts: 9460
Joined: 2003-02-09, 01:18 UTC
Location: Germany
Contact:

Post by *Lefteous »

I have published a new version that fixes some bugs.

Download:
http://lefteous.totalcmd.net/tc/totalsqx_eng.htm

List of changes:
http://lefteous.totalcmd.net/tc/docs/totalsqx/history.txt


It would be great if the discussion in http://www.ghisler.ch/board/viewtopic.php?p=299620#299620 will lead to a new function for unpacking files. In this case I would have the chance to improve this plugin a lot.

2hlloyge
Sorry for not answering. I must have missed your post. I will investigate.

Skif_off
Member
Member
Posts: 118
Joined: 2013-09-30, 13:13 UTC

Post by *Skif_off »

2Lefteous
On tab Add archive comment:
- buttons Import & Export don't work (x64 only! x86 works fine);
- Esc don't work.

User avatar
Lefteous
Power Member
Power Member
Posts: 9460
Joined: 2003-02-09, 01:18 UTC
Location: Germany
Contact:

Post by *Lefteous »

2hlloyge
While you are at it, can you please check what is the reason for not being able to create 32 bit SFX in 64 bit Windows OS? I keep getting an error that it is not supported by my system... you haven't answered my report, last post on page 8, and since then I moved from Windows 7 to Windows 8.1 - same thing.
I am using only 64 bit totalcmd.
I'm trying to find a general solution but cannot promise anything.
For the time being just copy the 32 bit sfx files (*.zzl) to the x64\sfx\ folder. Worked fine fo me.

thomasmo
Junior Member
Junior Member
Posts: 73
Joined: 2013-11-04, 01:31 UTC

Post by *thomasmo »

I have translate it to simple chinese

oh! I registed in 2013 but still cnanot post a email wait 4 me 1 day later

thomasmo
Junior Member
Junior Member
Posts: 73
Joined: 2013-11-04, 01:31 UTC

Post by *thomasmo »


User avatar
hlloyge
Member
Member
Posts: 120
Joined: 2006-11-02, 23:14 UTC

Post by *hlloyge »

Lefteous wrote:2hlloyge
I'm trying to find a general solution but cannot promise anything.
For the time being just copy the 32 bit sfx files (*.zzl) to the x64\sfx\ folder. Worked fine fo me.
I did that myself some time ago, and it works perfectly.

User avatar
Lefteous
Power Member
Power Member
Posts: 9460
Joined: 2003-02-09, 01:18 UTC
Location: Germany
Contact:

Post by *Lefteous »

2thomasmo
I have translate it to simple chinese
Thank you!

2hlloyge
I did that myself some time ago, and it works perfectly.
Okay good to hear that works fie now.

User avatar
hlloyge
Member
Member
Posts: 120
Joined: 2006-11-02, 23:14 UTC

Post by *hlloyge »

One question, though, is it possible for sfx module to add support for modern icons, high color, transparency, big size...?

User avatar
Lefteous
Power Member
Power Member
Posts: 9460
Joined: 2003-02-09, 01:18 UTC
Location: Germany
Contact:

Post by *Lefteous »

2hlloyge
is it possible for sfx module to add support for modern icons, high color, transparency, big size...?
I'm not aware of any limitations regarding the icons. Which icon didn't work?

Post Reply